Walter Grootaers zoekt mee naar locatie nieuw stadion Lierse

Bron © belga
Walter Grootaers, fan nummer één van Lierse, ziet veel heil in de komst van de nieuwe Egyptische investeerders van de club. Grootaers, ex-schepen van sport van de stad Lier en nog steeds de link tussen Lierse en het gemeentebestuur, ziet een nieuwe toekomst voor geel-zwart.
"Toen voorzitter Theyskens me meldde dat hij contacten had met een Egyptische investeerder heb ik hem onmiddellijk gezegd dat hij deze deal moest afronden. Wellicht heeft Leo de twee moeilijkste jaren van zijn leven achter hem. Theyskens moest telkenmale bijsturen en is blijven werken aan de toekomst van Lierse", aldus Grootaers.

"De familie Samy, of beter gezegd het concern Wadi Degla, heeft een hart voor de voetbalsport. Zij hebben het beste voor met Lierse en ze willen er voor gaan, net als al wie de club een warm hart toedraagt. Ik ben al 42 jaar supporter van dit team. Herman Helleputte is zondermeer de meest onderschatte trainer in Belgie. Met de steun van de Egyptenaren kan hij nu werken naar iets moois", wist Walter Grootaers.

Lierse wil ook iets moois bouwen. De club zoekt gronden voor een nieuw stadion. De kans is wel klein dat de arena in Lier zelf zal staan. "Wij hebben het stadsbestuur drie voorstellen gedaan. Die werden telkens negatief onthaald. We blijven echter verderzoeken naar een nieuwe locatie. Die zal wellicht niet in de stad Lier te vinden zijn. Wij willen een groot complex op poten zetten met alle daarbij horende faciliteiten zoals winkels en dergelijke meer", zei Walter Grootaers nog.

Door loa
AANGERADEN
Meest recent