Michiel Devlieger gaat De Laatste Show presenteren

© rr

Michiel Devlieger is de nieuwe presentator van De Laatste Show. Devlieger volgt Frieda Van Wijck op, die drie seizoenen lang de gastvrouw was in de talkshow. Het nieuwe seizoen van De Laatste Show begint op 31 augustus.

bvb

Michiel Devlieger maakte zijn tv-debuut in 1994 in het programma Onvoorziene Omstandigheden. Nadien werkte hij mee aan verschillende programma's van Woestijnvis. Devlieger presenteerde De Mol en werkte ook mee aan Van vlees en bloed, Schalkse Ruiters, De parelvissers, Napels zien en Mannen op de rand van een zenuwinzinking. Recent was hij nog te zien in Voor eens en voor altijd op Canvas.

Devlieger: “In de vijftien jaar dat ik tv maak, ben ik erin geslaagd telkens om de paar jaar ander werk te hebben, en dat vind ik bijzonder verfrissend.“Toen ik door Woestijnvis gevraagd werd om De laatste show te presenteren, wilde ik daar natuurlijk even over nadenken, omdat een dagelijkse talkshow je leven ingrijpend verandert. Maar uiteindelijk heeft de goesting het gewonnen van mijn gezond verstand. Want we hebben het hier wel over De laatste show. En dan moet een mens zich inhouden of hij gebruikt de woorden ‘grote eer’ en ‘nieuwe uitdaging’ in dezelfde zin.”

De laatste show begint op 31 augustus aan zijn elfde seizoen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook