Raymond centrale gast op Nekka-Nacht

© jimmy kets

Raymond van het Groenewoud is op 23 en 24 april de centrale gast van de zeventiende editie van de Nekka-Nacht. Ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag brengt hij met een uitgebreide bezetting een ruim overzicht van zijn rijkgevulde carrière. Dat doet hij onder andere met Axelle Red, Koen en Kris Wauters, Tom Van Laere en Bart Peeters.

bvb

Het is na 1999 de tweede keer dat Van het Groenewoud als centrale gast wordt opgevoerd. Daarnaast was hij ook al te gast in 1994, 1995 en 2008. De organisatie kijkt vol verwachting uit naar het tweedaagse feest van de Nederlandstalige muziek in het Antwerpse Sportpaleis.

"Met Raymond als centrale gast kostte het ons niet al te veel moeite om onze affiche te vullen. Iedereen wil er graag bij zijn", luidde het dinsdag tijdens de persvoorstelling.

"Het is de bedoeling om het uitgebreide repertoire van Raymond aan bod te laten komen. Van de meest intimistische chansons tot de ruwe rock and roll. Dat doen we door de andere artiesten uit te dagen."

Er zijn enkel nog tickets beschikbaar voor zaterdag 24 april. De prijzen schommelen tussen 20 en 35 euro. Alle info op www.nekka-nacht.be.

LEES OOK