Rudy Pevenage distantieert zich van licentieperikelen Rock Racing

© belga

Rudy Pevenage aanvaardt niet dat zijn naam in bepaalde media wordt genoemd naar aanleiding van de problemen bij de Amerikaanse wielerploeg Rock Racing, die van de UCI (voorlopig) geen licentie krijgt.

kiv

"Samen met Lorenzo Lapage maak ik sinds eind 2009 geen deel meer uit van dat team", stelt Rudy Pevenage. "Trouwens, Lapage en ik hebben nog een paar maanden loon tegoed van de mensen die er de touwtjes in handen hebben of hadden. Ik heb met Rock Racing dan ook niets meer te maken."

"We zijn destijds ambitieus aan de slag gegaan. In een zeer korte tijdsspanne hebben wij van het geheel iets moois gemaakt met toch wel enkele serieuze sportieve uitschieters. Lorenzo en ik hebben bewezen dat wij met beperkte middelen iets moois uit de grond konden stampen. Naderhand voelden we serieuze nattigheid. Er werden enorm veel beloftes gedaan maar die kwamen nooit uit. Toen wisten we het al. Lapage is ondertussen naar Astana kunnen overstappen. Voor hem is een nieuwe wereld opengegaan. Of ikzelf nog ambitie heb? Waarom niet? Ze mogen mij altijd bellen", geeft Rudy Pevenage mee..

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten