Website 'Smoorverliefd' toont wat een orgasme is

Marie Vinck in 'Smoorverliefd' Foto: rr

In de romantische komedie Smoorverliefd, die sinds woensdag in de bioscoop te zien is, vertelt Hilde Van Mieghem over vier vrouwen die ten pooi vallen aan de wispelturigheid van de liefde. Niet alleen de mannen volgen elkaar in sneltempo op, maar ook de heftige vrijscènes en orgasmes. Het inspireerde de makers van 'Smoorverliefd' voor de website datisduseenorgasme.be.

Orgasmes zijn geen taboe voor de vier hoofdrolspeelsters in de film. Nadat Wine Dierickx als Barbara haar eerste orgasme beleefd heeft, doet ze uitgebreid verslag bij haar vriendinnen. 'Dat is dus een orgasme', klinkt het.

Een van de bekendste orgasme-scènes in een film is ongetwijfeld dat van Meg Ryan in 'When Harry met Sally'. De scène waarin ze een orgasme faket in een wegrestaurant werd op slag een klassieker.

Op de website datisduseenorgasme.be wordt gevraagd om die hilarische scène na te spelen. 'Laat de wereld zien hoe het moet! Het kan thuis, het kan op school, het kan op je werk, maar wie waagt het op café of op restaurant?'; luidt de oproep op de site. Wie een filmpje oplaadt maakt kans op een Iphone G4.

Door sdg
AANGERADEN