'Smoorverliefd' geselecteerd voor Palm Springs International Festival

Bron © belga

Foto: www.smoorverliefd.com

'Smoorverliefd', de romantische komedie van Hilde Van Mieghem, is geselecteerd voor het 22e Palm Springs International Film Festival. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) woensdag. Met 130.000 bezoekers is het Festival een van de grootste van Noord-Amerika.

Het is meteen ook de Noord-Amerikaanse vuurdoop voor de film. Op het programma van het Palm Springs International Film Festival, dat later deze maand bekend wordt gemaakt, staan een 200-tal films uit 70 landen. Ook bekende namen als Javier Bardem, Natalie Portman, Colin Firth, Jennifer Lawrence en Robert Duvall hebben hun aanwezigheid al bevestigd.

'Met haar complexe, eerlijke en grappige web van relaties lijkt de film voorbestemd om een grote box office hit te worden in België', zegt Alissa Simon, senior programmer van het festival. Vanaf deze week loopt de film bij ons in de zalen.

'Smoorverliefd' is een romantische komedie die inzoomt op het turbulente leven van tiener Eva (Aline Van Hulle), haar moeder Judith (Veerle Dobbelaere), tante Barbara (Wine Dierickx) en grote zus Michelle (Marie Vinck).

De vrouwen wonen onder één dak en krijgen te maken met liefdesperikelen zoals eerste verliefdheid, lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefde. Koen De Bouw, Kevin Janssens, Koen De Graeve en Huub Stapel vertolken de mannelijke rollen.

Door thv
AANGERADEN