Pralines op basis van Coca-Cola

Foto: *

Chocolatier Dominique Persoone creëert drie innovatieve pralines naar aanleiding van de 125ste verjaardag van het frisdrankmerk.

De pralines moeten het verhaal van Coca-Cola op gastronomische wijze vertellen en doen dat door gebruik te maken van speciale ingrediënten. De verjaardagspraline smaakt naar Coca-Cola en is gevuld met knettersuiker, zodat ze ook bruist in je mond. De cacaopraline verwijst naar de fles van Coca-Cola in de vorm van aan cacaoboon en is vervaardigd uit 64% fondant chocolade, die volgens het principe van foodpairing een ideale combinatie vormt met de Coca-Colasmaak. Tenslotte is er de ijsblokpraline, met citroenvulling en coolsugar die een koud en fris gevoel geeft in je mond, net als een koude cola met een stukje citroen.

 Het verjaardagsassortiment zal gratis worden verdeeld in een unieke ‘Collector’s box’ op 8 mei in ‘The Chocolate Line’ in Antwerpen en bij Jean-Yves Wilmot in Mettet. Daarna zullen ze nog tot eind juli gratis te verkrijgen zijn in ‘The Chocolate Line’ in Antwerpen bij aankoop van 1 kilo pralines.

Door tib
Meest recent