VTM houdt talentenjacht voor hoofdrol in Clouseau-musical

Bron © vtm

Foto: vtm

VTM organiseert een talentenjacht om een mannelijke hoofdrolspeler te vinden voor de musical 'Domino', een verhaal waarin de hits van Clouseau de rode draad vormen. De vrouwelijke hoofdrolspeelster is al bekend: Domino wordt vertolkt door Deborah De Ridder, die ooit de VTM-talentenjacht voor de musical 'The Sound of Music' won.

'Domino' zal op 8 maart 2012 in première gaan. Er rest dus nog wat tijd om op zoek te gaan naar de tegenspeler van hoofdpersonage Domino, een 'pittige vrouw van eind de twintig die er net een relatiebreuk op heeft zitten', zo leest de aankondiging. 

Maaike Cafmeyer als 'Anne'

Het verhaal, geschreven door regisseur Frank Van Laecke en Allard Blom, speelt zich af in de Vlaamse volkswijk Swentibold, een naam die een belletje doet rinkelen bij wie vertrouwd is met het oeuvre van Clouseau. En dan kan natuurlijk ook 'Anne' niet ontbreken: de rol van de buurvrouw van Domino, vertolkt door Maaike Cafmeyer. Een andere bekende naam in de cast is die van Mark Tijsmans (Flikken, Thuis, Ketnet), die Domino's ex-vriend Marc zal spelen. De vierde rol die al vastligt, is weggelegd voor Ivan Pecnik, die de voorzitter van het buurtcomité zal neerzetten.

De opnames van de talentenjacht om Domino's lief uit te kiezen, vinden deze zomer plaats. De uitzendingen zijn in het najaar. De show wordt gepresenteerd door Francesca Vanthielen. 

Ook de broers van Clouseau zelf worden betrokken: 'Kris en ik zullen als een soort overkoepelend orgaan over de juryleden heen kijken', aldus Koen Wauters. Het duo zal evenwel niet meespelen in de musical. 

De ticketverkoop voor 'Domino' start deze week al, op dinsdag 10 mei. Liefhebbers kunnen terecht op vtmtickets.be of op het nummer 070/220.220.

Door loa
Meest recent