Hugo Matthysen maakt opnieuw fictiereeks voor Ketnet

© BELGA

Hugo Matthysen maakt na 'Kulderzipken' en 'Dag Sinterklaas' een nieuwe fictiereeks voor Ketnet. 'De Zingaburia' wordt een muzikale serie over de avonturen van het gelijknamige ruimteschip en zijn bemanning. De jongerenzender brengt dit najaar in totaal vier nieuwe fictiereeksen.

mtm

Vanaf 26 september gaat Ketnet op zoek naar de nieuwe Vlaamse kandidaat voor het Junior Eurovisiesongfestival. De acht genomineerden, vijf meisjes en drie jongens, maken in vier shows en een finale uit wie naar Armenië mag. Eind augustus start al een docusoap waarin te zien is hoe de kandidaten worden gecoacht.

Ketnet pakt dit najaar ook uit met een survivalsoap. In 'X-peditie X-treem' trekt Bartel Van Riet erop uit met vijf avontuurlijke kinderen om survivaltechtnieken te leren en te overleven in de natuur.

Blikvangers

De echte blikvangers dit najaar zijn vier nieuwe fictiereeksen van eigen makelij. 'De Elfenheuvel'is een telenovelle in 52 afleveringen over de elfenprins Dagmar. De hoofdrollen worden vertolkt door onder meer Niels Destadsbader, Kalina Malehounova en Christel Domen.

'Galaxy Park' vertelt het verhaal van zes jongeren die als jobstudent aan de slag gaan in een vakantiedomein, waar een buitenaards wezen met bijzondere krachten neerstrijkt. 'Rox' gaat over de drie jonge helden Rick, Olivia en Xavier met uitzonderlijke talenten en een nog uitzonderlijkere auto.

'De Zingaburia' brengt onder meer Liesa Van Der Aa en Jeron Dewulf in een verhaal over vier verdwaalde ruimtevaarders. Het scenario is van Hugo Matthysen, net als de muziek, die hij samen met CPEX-kompaan Ronny Mosuse maakte.

Aangeboden door onze partners

Lees ook