Tomas, Siska en Sam zijn aangekomen in Gent

Bron © Eigen berichtgeving, Belga
Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn, de drie presentatoren tijdens Music For Life, zijn aangekomen in Gent. Daar zullen ze blijven tot woensdagavond, want dan verhuizen de presentatoren, voor een laatste keer, naar Antwerpen.

De Leuvense burgemeester Louis Tobback probeerde rond 18 uur tevergeefs de drie presentatoren op het Martelarenplein in Leuven te houden. De Glazen Verhuiswagen arriveerde daarop iets te vroeg in Gent, maar na wat rondjes rijden in de Arteveldestad, stapten radiomakers Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn om 20 uur in hun nieuwe tijdelijke stek, op het Woodrow Wilsonplein.

Roos Van Acker verwelkomde de drie presentatoren en deed de deur van het Glazen Huis open voor hen. 'Het was een leuke rit', zei Tomas bij zijn aankomst in Gent. Om de sfeer er in Gent in te brengen, gaf Gabriel Rios een halfuur later een dakconcert.

Vanuit Kortrijk is ook de Glazen Verhuis begonnen onder leiding van Linde Merckpoel. Vrijwilligers moeten dan een mini-Glazen Huis tot in Gent krijgen tegen woensdagavond. Alleen dan kunnen de presentatoren in Antwerpen geraken.

Door dar
AANGERADEN