Music For Life 2011 brengt 7.142.716 euro op

Music For Life 2011 zit erop. Om 21.25 uur verlieten de drie presentatoren – Siska Schoeters, Sam De Bruyn en Tomas De Soete – het Glazen Huis op de Groenplaats in Antwerpen. Een week lang leefden ze er op sapjes en zamelden ze met verzoekplaatjes geld in voor het goede doel. De eindbalans: 7.142.716 euro, een recordbedrag.

Heel Vlaanderen leefde mee met Music For Life en de Glazen Huisbewoners. Zo luisterden ongeveer vier miljoen Vlamingen naar de solidariteitsactie op Studio Brussel. Bijna de helft van alle Vlamingen heeft naar Music for life op televisie gekeken en maar liefst 700.000 mensen surften naar Stubru.be.

Op diezelfde website werden bijna 2.400 acties 'for life' geregistreerd. En dat bleek niet voor niets. Music for life haalde dit jaar een recordbedrag van liefst 7.142.716 euro op.

Het opgehaalde bedrag schenkt Studio Brussel integraal aan het Rode Kruis-Vlaanderen. Die zetten het geld in voor de strijd tegen diarree, een wereldwijd probleem en de grootste doodsoorzaak bij kinderen jonger dan vijf jaar.

Door bpr
AANGERADEN