Renner zwiert tijdens talkshow stuk zeep naar presentator

In Argentinië let je in een nababbel over een koers als de Tour de San Luis best goed op je tellen. Zo vertelde de plaatselijke Michel Wuyts in de live show van Canal Tece vanuit het rennershotel Vista Suites & Spa dat Claudio Claveles gediskwalificeerd werd. De reden was volgens hem omdat hij in de zaterdagrit (verbale?)agressie had gepleegd op een wedstrijdcommissaris toen die hem sommeerde om te stoppen. Hij zei dat niet ongestraft.

De 40-jarige thuisrenner van ‘Somos Todos San Luis’ lag boven in zijn hotelkamer tv te kijken. Toen hij hoorde wat de presentator zei, stormde hij met een stuk toiletgerief naar beneden en dook binnen in de barruimte, waar de live werd opgenomen. In volle uitzending zwierde hij zijn gelegenheidsprojectiel naar het hoofd van de presentator. Het miste echter zijn doel, maar Claveles vond dat hij zijn recht van antwoord had.

Een daad van… agressie omdat hij razend kwaad was dat niet de werkelijkheid werd verteld. ‘Hij liegt’, brieste Claveles, en hij stormde weer naar zijn kamer. In de entourega van Somos Todos San Luis werd gefluisterd dat hij enkel (veel) te lang aan de klink van een volgauto gehangen…

Door (hc)
AANGERADEN