Ornelis en Rogiers maken twaalf dagen radio zonder contact met buitenwereld

© Kurt Desplenter

Sven Ornelis, Kürt Rogiers en sidekick Wine Lauwers gaan twaalf dagen radio maken zonder informatie van buitenaf, televisie, kranten, gsm of internet. Ze zullen alleen contact hebben met Wim Oosterlinck en Anke Buckinx.

dar

Tussen 12 en 23 maart zullen Ornelis, Rogiers en Lauwers in 'Het Experiment' een ochtendblok (6u tot 9u) en een avondblok (16u tot 18u) voor hun rekening nemen. Oosterlinck en Buckinx zullen hen elke dag nieuwsfeiten doorgeven, maar die zullen niet altijd waar zijn. Q-music roept de luisteraars op om valse nieuwsfeiten door te sturen naar hetexperiment@q-music.be.

De luisteraars zullen dus proberen om Ornelis, Rogiers en Lauwers gek te maken. De hamvraag is wat er gebeurt als dit de enige informatiebron is voor hun uitzendingen en wat daarnaast de invloed is op hun mentale toestand.

Elke dag zullen de twee presentatoren en de sidekick een 'Fliptest' afleggen. Na twaalf dagen weten we aan de hand van de totaalscores op wie van de drie 'Het Experiment' de grootste invloed heeft gehad en wie dus de hoogste flipfactor heeft.

LEES OOK