Ricardo Tisci ontwerpt touroutfit voor Madonna

© *

© Photonews

1 / 2

Na Jean Paul Gaultier, neemt Madonna nu ook Riccardo Tisci opnieuw onder de arm. De creatief directeur van Givenchy zal een outfit ontwerpen voor Madonna’s MDNA World Tour.

Tamara De Mey

Riccardo Tisci is met deze samenwerking niet aan zijn proefstuk toe. In 2008 ontfermde hij zich al over de outfits van Madonna's Sticky & Sweet tour. Zijn ideeën vielen in de smaak bij het Amerikaanse popicoon en voor de Encore Tour schakelde ze Tisci opnieuw in.

Het succes van de goudkleurige cape tijdens haar optreden in de Superbowl bombardeerde Tisci's ontwerp tot een internethit. De beelden van Madonna in de cape met goudkleurige borduursels en zwarte jurk gingen in een mum van tijd de wereld rond. Dankzij het extravagante fashion statement met het gouden indianenrokje werd hun samenwerking bezegeld.

Ook naar Tisci's ontwerpen voor de MDNA tour wordt nieuwsgierig uitgekeken. Toch zullen we nog even geduld moeten uitoefenen want onder het strenge oog van Madonna's kostuumontwerper Arianne Phillips wordt niets gelekt.

Aangeboden door onze partners

Lees ook