Dochter Clint Eastwood steekt tas van 80.000 euro in brand

© tylershields.com

Francesca, de dochter van Clint Eastwood, heeft op Facebook doodsbedreigingen ontvangen nadat ze samen met haar vriend een peperdure Birkin tas in stukken zaagde en verbrandde.

tib

De 19-jarige dochter van Clint bewerkte de pythonleren tas, een icoonstuk van het Franse modehuis Hermès, met een kettingzaag en stak hem vervolgens in brand. Vriendje Tyler Shields maakte de foto's van wat in hun ogen een kunstproject moest worden.

Niet iedereen kan deze stunt appreciëren: Francesca kreeg scheldtirades over zich en werd met de dood bedreigd op sociale media als Facebook en Twitter. 'Sommige mensen moeten echt werken voor hun loon, verwende bitch' en 'Je zou er een eind aan moeten maken, ondankbaar wicht, je verbrandt geld terwijl er mensen zijn die geen eten kunnen betalen', klonk het.

Volgens showbizzsite TMZ reageert Francesca gekwetst op deze commentaren. 'Ze had verwacht dat er mensen gechoqueerd zouden zijn, maar niet dat ze met zoveel haat geconfronteerd zou worden. Ze vindt dat mensen haar kunst niet begrijpen', vertellen haar vrienden.

Bekijk hier de foto's van het project

Aangeboden door onze partners

Lees ook