Kürt Rogiers blijft als laatste over in Het Experiment

© twitter/q-music

© twitter/q-music

© twitter/q-music

1 / 3

Sven Ornelis heeft donderdag in de vooravond Het Experiment van Q-Music verlaten. Een helikopter bracht hem naar de studio, terwijl Kürt Rogiers alleen achterbleef.

lej

Na Wine Lauwers mag nu ook Sven Ornelis Het Experiment verlaten. Na elf dagen is hij erin geslaagd de gevraagde vijftig stellingen correct in te schatten. Dat levert hem opnieuw zijn vrijheid op.

De drie presentatoren zaten sinds vorige week maandag opgesloten in Het Experiment, afgesloten van de buitenwereld. De enige info kregen ze via hun collega's Wim Oosterlinck en Anke Buckinx. Maar die berichten waren niet allemaal waar. Opdracht voor Ornelis, Rogiers en Lauwers: inschatten of wat ze te horen kregen, correct was of niet. Wie dat vijftig keer juist deed, mocht vertrekken.

Maandag slaagde Wine Lauwers daar al in, donderdag was het ook de beurt aan Sven Ornelis. Alleen Kürt blijft achter. Hij heeft 47 berichten juist ingeschat. Nog drie te gaan dus. Maar, zo zegt Q-music in zijn persbericht, 'wanneer hij de vijftig haalt, blijft afwachten'.

LEES OOK