Harry de hamster voorspelt voetbaluitslagen Euro 2012

© Photo News

Tijdens het WK 2010 voorspelde Paul de octopus de juiste uitslagen. Voor Euro 2012, dat vrijdagavond acht juni van start gaat, werden er al heel wat opvolgers voor Paul geïntroduceerd. Zo geloven ze in Oekraïne in een Psychic Pig, rekenen ze in Polen ze op Citta de olifant en hebben ze in Thailand Tik de zeeleeuw. Vlaanderen heeft vanaf vrijdagochtend zijn eigen helderziend beest: Harry de hamster. Sven Ornelis en Kürt Rogiers presenteerden Harry tijdens hun ochtendshow op radiozender Q-Music.

rmt

Harry wordt losgelaten op een minivoetbalveld. Elk doel stelt een ploeg voor. Door naar een van beide doelen te lopen, duidt Harry de winnaar aan. Blijft de hamster op de middenstip zitten, dan wordt het gelijkspel.

Voor het eerste EK-weekend voorspelde Harry de hamster al de uitslagen. Afwachten of hij even onfeilbaar is als zijn voorganger Paul de octopus!

Denemarken wint / Nederland verliest Griekenland wint / Polen verliest Tsjechië wint / Rusland verliest Duitsland wint / Portugal verliest Italië wint / Spanje verliest Kroatië wint / Ierland verliest

LEES OOK

Nu in het nieuws