Harry de hamster voorspelt voetbaluitslagen Euro 2012

© Photo News

In 2010 voorspelde Paul, de octopus, de uitslagen van het EK voetbal. In de aanloop naar Euro 2012, dat vanavond 8 juni van start gaat, duikt de ene na de andere helderziende opvolger op. In Oekraïne geloven ze in een Psychic Pig, in Polen rekenen ze op Citta de olifant en in Thailand is er Tik de zeeleeuw. In Vlaanderen hebben we sinds vandaag ook ons eigen toekomstvoorspellend beest: Harry de hamster. Sven Ornelis en Kürt Rogiers stelden hun nieuwe medewerker voor tijdens hun ochtendshow op radiozender Q-Music.

rmt

Harry wordt losgelaten op een miniatuur voetbalveld. Elk doel op het veld staat voor een van de ploegen. Door naar een van de doelen te lopen, voorspelt de hamster de winnaar. Blijft Harry op de middenstip zitten, dan wordt het gelijkspel.

De hamster voorspelde alvast onderstaande uitslagen voor het eerste EK-weekend. Nu maar afwachten of hij even grote helderziende krachten heeft als Paul.

Denemarken wint / Nederland verliest Griekenland wint / Polen verliest Tsjechië wint / Rusland verliest Duitsland wint / Portugal verliest Italië wint / Spanje verliest Kroatië wint / Ierland verliest

Aangeboden door onze partners