Koen Wauters presenteert eerste Menzo onder zijn hoofdredacteurschap

Koen Wauters heeft in Leuven het 132ste nummer van mannenblad Menzo gepresenteerd, het eerste onder zijn leiding als hoofdredacteur. De zanger van Clouseau interviewde voor het blad Tom Boonen en Katrien Lambeets, de vrouw van bondscoach Wilmots.

 Wauters stelde dat de samenstelling van het blad en de samenwerking met de redactie een bijzonder boeiende ervaring was, die echter wel meer tijd gevergd had dan hem vooraf door de uitgeverij was voorspeld. Ondanks het feit dat Clouseau binnen afzienbare tijd weer de draad opneemt en er weer veel tv-werk wacht, wil Wauters nog jaren hoofdredacteur blijven. 'Al degenen die eraan twijfelden dat ik dit zou kunnen, wil ik hun ongelijk bewijzen.' Enkel het werk van de eindredacteur ziet Wauters minder zitten.

Menzo is een tweemaandelijks blad van Think Media Magazines, gedrukt op 20.000 exemplaren. Het is naast Che en P-Magazine één van de drie mannenbladen van de uitgeverij. 'Menzo behandelt alle onderwerpen die een man kan interesseren, van sport, tot muziek, auto en mode. Dit eerste nummer is nog niet 100 procent waar ik van droom. Het volgende moet nog beter worden', aldus Wauters.

Door kidr
Meest recent