Lady Gaga gaat acteren

© rr

© rr

Dat Lady Gaga van vele markten thuis is, wisten we al. De popster, die binnenkort ook een eigen parfum uitbrengt, waagt zich nu aan haar eerste echte filmrol. In 'Machete Kills', een prent van regisseur Robert Rodriguez, zal Gaga schitteren naast bekende acteurs als Mel Gibson, Jessica Alba en Charlie Sheen.

cks

Quentin Tarantino riep twee jaar geleden al dat hij Lady Gaga een rol wilde geven in zijn volgende film. Tot een echte samenwerking kwam het nooit, maar de regisseur leende de zangeres wel de Pussy Wagon uit 'Kill Bill' voor de clip van 'Telephone'.

In 'Men in Black III' maakte Gaga als alien haar debuut op het witte doek. Na deze figurantenrol was het Tarantino's maatje Robert Rodriguez die de popdiva kon strikken voor haar eerste echte acteerprestatie.

Gaga zal te zien zijn in 'Machete Kills', de opvolger van Rodriguez' culthit 'Machete'. De regisseur tweette een foto van de ster in de rol van La Chameléon. Het beeld is meteen de promoposter voor de film.

Volgens Rodriguez deed Lady Gaga het uitstekend als actrice: 'She kicked SO MUCH ASS! Holy Smokes. Blown away!' Aldus de enthousiaste regisseur.

'Machete Kills' heeft naast Gaga een topcast met bekende namen als Mel Gibson, Jessica Alba, Charlie Sheen, Amber Heard, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding Jr. en Michelle Rodriguez. Alba en Rodriguez waren ook in de originele film te zien, samen met karakterkop Danny Trejo die het hoofdpersonage Machete vertolkt.

De film zal in 2013 in de zalen uitkomen.

Aangeboden door onze partners