Ann De Bie naar Reyers Laat

Foto: vrt

VRT-journaliste Ann De Bie staat klaar om over te stappen naar het actualiteitenprogramma 'Reyers laat' op Canvas. Ze zal het programma om beurten met Lieven Van Gils presenteren, meldt De Morgen. De VRT bevestigt maar houdt een slag om de arm.

Vorig jaar presenteerde Van Gils het Canvas-programma samen met An Luyten. Maar sinds de 34-jarige presentatrice eind april van het scherm verdween door een zwangerschap, stond Van Gils er alleen voor.

Reyers laat gaat in september weer van start maar in een gewijzigde formule. Er komt geen duopresentatie, maar het is de bedoeling dat Van Gils en De Bie afwisselend een aantal weken de presentatie voor hun rekening nemen, aldus De Morgen. Van Gils kan het programma immers onmogelijk een volledig seizoen alleen dragen.

De VRT bevestigt dat Ann De Bie wordt klaargestoomd voor het programma. Maar helemaal beslist is haar overstap, nog niet. De Bie zal zeker nog niet in september het programma presenteren. 

De Bie werkt sinds 1994 bij de VRT en is momenteel bij Het journaal aan de slag. Bij het grote publiek is ze vooral bekend van haar deelname aan De slimste mens in 2009.

 

Door kld