Kobe Ilsen, Ivan De Vadder en Hanne Decoutere presenteren 'Niet tevreden stem terug'

Bron © VRT

Foto: VRT

Kobe Ilsen, Ivan De Vadder en Hanne Decoutere presenteren vanaf 24 september 'Niet tevreden stem terug'. Twee weken lang zoekt het drietal van maandag tot donderdag op Eén naar antwoorden op vragen over het gemeentelijke bestuursniveau.

Wat verdient een burgemeester? Waarom is het containerpark in de ene gemeente gratis en in de andere niet? Wat kunnen een goed gemeentebestuur en een burgemeester voor hun inwoners betekenen? Wat staat er op 14 oktober op het spel als de kiezer naar het stemlokaal trekt?

'Bij Volt zoeken we al jaar en dag antwoorden op heel concrete vragen die consumenten zich stellen over allerlei diensten en producten. In 'Niet tevreden geld terug' gaan we eigenlijk precies hetzelfde doen, maar dan met de diensten die de gemeenten hun burgers aanbieden en de vragen die de mensen daarover hebben,' verduidelijkt Kobe Ilsen.

Kobe Ilsen en Ivan De Vadder modereren de debatten in 'Niet tevreden stem terug', terwijl Hanne Decoutere elke dag verslag uitbrengt van een campagneactiviteit ergens in Vlaanderen.

Door dgs
AANGERADEN
Meest recent