Café Corsari vier dagen per week open

Foto: Tomas De Soete (l.) en Freek Braeckman (r.)© VRT Jokko

Freek Braeckman en Tomas De Soete hebben donderdag in het Zuiderpershuis in Antwerpen hun gloednieuwe tv-programma ‘Café Corsari’ voorgesteld. Het actuaprogramma zal vier avonden per week uitgezonden worden op Eén om 21.30 uur. 

Toffe toogklap

Het wordt een actuaprogramma met een café als decor, dat live uitgezonden wordt vanuit de foyer van het Zuiderpershuis in Antwerpen.’We willen zowel onze aanwezigheid midden in het bruisende Antwerpen als de inrichting van het hele café uitspelen. Zo heeft Café Corsari een authentieke toog, waar veel plaats is voor toffe toogklap, ervoor en erop,’ aldus De Soete.

Volgens adjunct-netmanager van Eén Steve De Coninck is het programma op maat van het Eén-publiek: ‘Met de nodige sérieux, maar ook met een dosis relativeringsvermogen gaan we geen enkel onderwerp uit de brede actualiteit uit de weg’, aldus De Coninck.

Assistente Cath Luyten

Elke dag komen er studiogasten langs en wordt er met vaste items gewerkt. Zo gaat Cath Luyten geregeld op reportage in de rubriek ‘we sturen ons Cath’. Een andere rubriek is ‘Het klein geluk’, waarin elke dag een andere BV opgezocht wordt.

Het café heeft een heel grote toog en een podium voor muziek, maar dat betekent niet dat er elke avond een optreden is. De eerste ‘Café Corsari’ wordt uitgezonden op maandag 15 oktober.

Door gjs, wak, lnz
Meest recent