Jennifer Lawrence is de nieuwe Miss Dior

© photonews

© photonews

1 / 2

Jennifer Lawrence treedt in de voetsporen van Mila Kunis. De 22-jarige actrice wordt het nieuwe gezicht van de Miss Dior handtassenlijn.

edm

'Het is een droom om zo'n iconische modehuis te representeren', vertelt Lawrence aan modewebsite Women's Wear Daily over haar eerste samenwerking met een luxelabel. De actrice - die doorbrak met de verfiliming van The Hunger Games - heeft bovendien net haar eerste Vogue cover gescoord en schittert op de novembereditie van het magazine.

Lawrence is het eerste gezicht van Dior dat wordt geïntroduceerd sinds de komst van Raf Simons. 'Ik ontdekte Jennifer Lawrence via haar rollen in actiesfilms, maar ik was ook onder de inrduk van haar krachtige interpretaties van meer subtiele karakters', aldus Simons. 'Haar jeugdigheid en klassieke schoonheid, maar ook de complexiteit die ze kan belichamen op zo'n jonge leeftijd, zijn voor mij zowel uniek als ontroerend.'

Als het nieuwe gezicht van Dior treedt ze in de voetsporen van andere grote actrices als Marion Cotillard, Charlize Theron, Natalie Portman en Mila Kunis. De eerste campagnebeelden worden in maart verspreid.

Aangeboden door onze partners

Lees ook