Lisbeth Imbo maakt eindejaarsreeks voor Canvas

© mh

Lisbeth Imbo gaat een eindejaarsprogramma maken voor Canvas. 'Tafel 13' is een vierdelige reeks talkshows waarin ze samen met een aantal gasten terugblikt op 2012 en vooruitkijkt naar 2013, zo meldt de omroep.

bbd

Imbo is vooral bekend als gastvrouw van De Ochtend. Daar hield ze vorige zomer mee op. Sindsdien presenteert ze Login op Canvas, een magazine met buitenlandse reportages.

Daar stopt ze nu mee om Tafel 13 voor te bereiden. Riadh Bahri neemt de presentatie van Login over. Die maakt daarmee zijn debuut als presentator.

Tafel 13 vervangt tijdens de laatste week van het jaar Reyers laat en wordt dus uitgezonden om 22.30 u., van dinsdag 25 tot vrijdag 28 december.

De omroep omschrijft het programma alsvolgt: 'Tafel 13 wordt geen traditioneel eindejaarsoverzicht, maar een programma dat de onderstroom en de trends van 2012 wil vatten en van daaruit wil kijken naar wat 2013 kan brengen. Hoe kunnen we na het lastige jaar 2012 van 2013 een jaar maken dat ons boeit en verrijkt? Waar liggen de opportuniteiten in 2013? Kan de politiek weer hoop brengen in deze tijden zonder zekerheden? Heeft Europa nog een toekomst? Moeten we geen voorbeeld nemen aan de groeilanden? En wat met onszelf? Waarom grijpen we zo massaal naar coaches en levensboeken die ons zeggen wat te eten en hoe te leven?'

Aangeboden door onze partners

Lees ook