Ann De Bie toch niet naar ‘Reyers laat'

Bron © de morgen

Foto: VRT / WOESTIJNVIS 2009

VRT-journaliste Ann De Bie zal dan toch niet het actualiteitenprogramma ‘Reyers laat' presenteren. Volgens de Morgen stuitte voorgestelde wisselrol met Lieven Van Gils na maanden testen op een njet.

Eerder bevestigde de VRT dat De Bie voor het programma op Canvas werd klaargestoomd, maar dat haar overstap nog niet zeker was. Het was de bedoeling dat dit najaar De Bie en Van Gils elkaar zouden aflossen als presentator van het actuamagazine.

Maar haar debuut werd alsmaar uitgesteld. Nu blijkt dat ze de overstap toch niet zal maken. ‘Hun stijlen zijn te verschillend', luidt het.

‘De hoofdredactie heeft in overleg met Canvas beslist om het volledige seizoen door Lieven Van Gils te laten presenteren', aldus VRT-woordvoerder Björn Verdoodt. ‘Dat heeft niets met haar capaciteiten te maken, maar komt omdat de presentatiestijl van beiden vrij ver uit elkaar ligt. Daardoor zou het programma een andere invulling krijgen en anders aanvoelen.'

De Bie werkt sinds 1994 bij de VRT. Bij het grote publiek is ze bekend van haar deelname aan De slimste mens in 2009. Nu keert ze gewoon terug naar haar oude job bij Het Journaal.

Door llo
Laad meer berichten...