Luc Appermont: 'Ik wist pas laat dat ik van mannen hield'

© pn

Nu is hij zeer gelukkig met zijn partner Bart Kaëll, maar het duurde lang voor presentator Luc Appermont wist dat hij meer van mannen hield dan van vrouwen. Dat vertelde hij onlangs aan Friedl' Lesage in het Radio 1-programma 'Touché'.

tib

'Ik wist vrij laat dat ik meer van mannen hield dan van vrouwen', vertelde Appermont in het programma. 'Ik heb ook jarenlang relaties gehad met meisjes, tot op vrij hoge leeftijd. Ik was er van overtuigd dat ik dat wou, een relatie met een vrouw. Maar als ik dan de definitieve stap moest zetten om die relatie verder te laten evolueren, hield iets mij tegen. Ik voelde dat het niet eerlijk geweest zou zijn tegenover die partner en ik wilde geen komedie spelen'.

Ironisch genoeg was het zijn laatste vriendin die hem in contact bracht met zijn huidige partner. 'We gingen samen ergens iets drinken en een heel vriendelijke kelner gaf me zijn kaartje omdat hij ook graag het vak in wilde', vertelde Appermont. Die kelner was Bart, de rest van het verhaal is geschiedenis.

Aangeboden door onze partners