Carla Bruni blaast modellencarrière nieuw leven in

Een glamoureuze Carla Bruni in Rome Foto: Photo News

Carla Bruni keert terug naar de modewereld. De voormalige presidentsvrouw zal als model te zien zijn in de nieuwe campagne van juwelenhuis Bulgari. Dat bevestigt Vogue.

In de jaren negentig was Carla Bruni een veel gevraagd model en paradeerde ze over de catwalk voor grote namen als Yves Saint Laurent en Christian Dior. Nu lijkt het erop dat Mevrouw Sarkozy heimwee heeft gekregen naar haar vroegere bestaan. Ze zal namelijk opnieuw model spelen, ditmaal voor juwelenmerk Bulgari.

Bruni werd deze week samen met fotograaf Terry Richardson gespot in Rome, wat vermoedens over een samenwerking deed rijzen. Ondertussen konden zowel de Britse Vogue als vakblad Women's Wear Daily bevestigen dat de Française voor de lens van Richardson heeft plaatsgenomen als gezicht van Bulgari. In de beelden showt Bruni de haute joaillerie of sieraden van het merk. Het is de eerste keer dat ze met het Italiaanse huis van Griekse oorsprong samenwerkt.

Wanneer de campagne onthuld zal worden is nog niet bekend. Naast het najagen van een tweede modellencarrière zit Bruni ook op muzikaal vlak niet stil. Volgende maand brengt ze een nieuw album genaamd ‘Little French Songs' uit.

Door cks