Noel Gallagher en Damon Albarn begraven strijdbijl tijdens uniek optreden

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Damon Albarn, frontman van Blur, en Noel Gallagher, het brein achter Oasis, hebben zaterdagavond samen het nummer 'Tender' van Blur gezongen. Daarmee lijken de eeuwige rivalen de strijdbijl voor eens en voor altijd begraven te hebben.

gjs

Wie in de jaren 90 de vete tussen de Britse bands Oasis en Blur gevolgd heeft, zou er nooit een cent op verwed hebben, maar de oorlog is voorbij. Noel zei nochtans ooit dat hij hoopte dat iedereen bij Blur 'aids zou krijgen en zou sterven', terwijl Damon zei dat hij het onmogelijk achtte om ooit goed overeen te komen met de oudste van de Gallagher-broertjes.

Maar dan was er plots dat optreden van zaterdagavond. Noel Gallagher organiseert enkele benefietconcerten voor het Teenage Cancer Trust-fonds en nodigde de Blur-mannen Damon Albarn en Graham Coxon uit om op dezelfde avond als hij te spelen. En plots was er dan dat moment: toen Blur 'Tender' wou inzetten, betraden Noel Gallagher en Paul Weller het podium. Gallagher speelde gitaar en zong mee tijdens het nummer, Weller nam plaats achter het drumstel.

Aangeboden door onze partners

Lees ook