SOS BEAUTY. Welke foundation gebruik ik op vakantie?

'Ik heb een lichte huid, dus gebruik ik een lichte foundation en wat blush. Wat kan ik op vakantie als alternatief gebruiken?' Visagiste Sabine Peeters weet raad.

Hallo,


Ik heb een lichte huid en gebruik daarom altijd een lichte foundation en wat blush. Wat kan ik op vakantie als alternatief gebruiken?? ?

Veerle

Hoi Veerle,

Zon laat ons sowieso al stralen, dus geniet van je natuurlijke schoonheid en laat make-up zoveel mogelijk achterwege, vooral foundation! Door de hitte gaat ie makkelijk ‘bewegen’ en is het egaal effect snel teniet. Het voelt ook zo plakkerig, toch?


Wil je toch een product om je huid een extra touch te geven, kies dan voor een BB-crème: Dit is een crème die extra hydratatie geeft én een licht dekking. Tegenwoordig heeft bijna elk merk een BB-crème in z’n gamma, wat het moeilijk maakt om te kiezen. Mijn favoriet is Daywear BB cream met SPF 35 van Estée Lauder. Zo ben je ineens ook beschermd tegen de zon. Twee vliegen in één klap!


Als blusher zou ik gaan voor een crème-versie, die je subtiel aanbrengt met je vingers. Deze geeft door z’n subtiele glans een mooi, natuurlijk en jong effect. Ik gebruik het liefst de creamblushers van M.A.C en Née make-up. Toppertjes voor je reismake-upkit!
Geniet alvast van elk zomers moment!

Groetjes,
Sabine
 

Meer beautytips van Sabine Peeters vind je op haar blog Life is like a Box of Make-up

Heb je ook een vraag voor Sabine? Mail ze naar sosbeauty@nieuwsblad.be

Door Sabine Peeters
AANGERADEN