Jean Paul Gaultier ontwerpt trouwkleed... voor Stromae

Stromae haalt zijn vrouwelijk alterego nog eens van onder het stof voor een fotoreeks in het Franse homoblad Têtu waarin hij met zichzelf trouwt. En dat doet hij in stijl, in een trouwjurk van de Franse ontwerper Jean Paul Gaultier.

edm

Het idee om Stromae met zichzelf te laten huwen komt van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier, gasthoofdredacteur van het maartnummer van het homoblad Têtu. Het uiteindelijke beeld toont twee Stromaes, klaar om samen naar het altaar te wandelen.

De ene Stromae op de foto draagt het pak uit de videoclip van Tous les mêmes, de ander kreeg een trouwjurk aangemeten die werd ontworpen door Jean Paul Gaultier, compleet met opvallende mouwen, glitter en sleep. Beiden hebben ze hetzelfde vrouwelijke kapsel.

De Belgische zanger, die al meer dan 1,4 miljoen exemplaren van zijn jongste album Racine Carrée heeft verkocht, is trouwens niet de enige die zichzelf voor de reeks laat fotograferen: ook zangeressen Amanda Lear en Arielle Dombasle werden gevraagd te poseren voor het bijzondere themanummer, dat vanaf woensdag wordt verkocht.

Aangeboden door onze partners

Lees ook