Sofie Dumont nodigt BV’s uit in haar keuken

Sofie en Pascal Braeckman Foto: De keuken van Sofie

Piet had Mimi, Herwig had Felice en voortaan krijgt ook Sofie Dumont hulp in haar keuken. Elke week komt een andere BV op bezoek, te beginnen met Vlaanderens bekendste klankman, Pascal Braeckman.

Televisiekok Sofie Dumont krijgt in het VTM-programma De Keuken van Sofie voortaan elke week het gezelschap van een bekend gezicht. Pascal Braeckman, bij het grote publiek bekend als de klankman van Tom Waes, mag deze week de spits afbijten.

Zijn nieuwe job heeft alvast een voordeel, vertelde hij in onze krant: ‘Ontbijten ’s morgens hoeft niet, en ‘s avonds hoeven we thuis ook niet meer te eten’. ‘Alles wat Sofie tijdens de opnames klaarmaakt, mogen wij met de ploeg opeten. Zo kan het gebeuren dat we om negen uur ‘s morgens al aan de stoemp met spek zitten’, aldus Braeckman.

Na de klankman mag Sofie ook nog Kim Gevaert, Herman ‘Markske’ Verbruggen, Sean Dhondt, Dina Tersago en Christoff verwachten in haar keuken. De toevoeging van een keukenhulpje is niet de enige wijziging in het programmaformat: zo zal Dumont ook rond compleet nieuwe thema’s koken.

Door edm