Rockmaandag Lokerse Feesten krijgt vorm

© Koen Bauters

Met Triggerfinger en The Sore Losers uit de Belgische rockscène en de Britten Miles Kane (ex-The Rascals) en Johnny Marr verenigen de Lokerse Feesten rockers van alles slag op 4 augustus. De ticketverkoop is intussen gestart.

rdc

Het ziet er naar uit dat Triggerfinger na TW Classic enkel nog op de Lokerse Feesten een Belgisch podium aandoet. De organisatoren beloven alvast anderhalf uur ‘zinderende, wellustige, zweterige en gigantisch briljante rock ‘n roll’. Nog van eigen bodem, uit Hasselt, staat de garagerock van The Sore Losers op het programma van maandag 4 augustus.

Miles Kane (The Last Shadow Puppets en ex-The Rascals) treedt die avond in Lokeren aan na de Britse zanger, gitarist en producer Johnny Marr (vroeger bij The Smiths). ‘Twee mensen die wat ons betreft eens zouden moeten samenwerken, wat sowieso tot een potje magie zou lieden’, zegt de organisatie. ‘Wij zorgen ervoor dat hun kleedkamers backstage naast elkaar liggen, zodat ze op zijn minst een fles wijn kunnen delen’, klinkt het uitnodigend.

Op 5 augustus na, wanneer Neil Young en Crazy Horse op de Grote Kaai staan, zijn nog tickets verkrijgbaar voor het festival, waaronder voordelige combi-formules.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook