DIY. 10 x Tuinversiering voor een feeëriek buitenfeestje

© *

Aha! Zon! Nu je de gasten weer buiten kunt ontvangen, maak je dat zomerfeestje extra onvergetelijk met deze doe-het-zelf tuinideetjes.

rdm

De ladderRommelig in huis wordt speels en origineel buiten: zet de ladders in de tuin en versier ze met lampionnen, boeketten, plantjes of lantaarns.

Extra groenFeestje op je stadsbalkon? Haal wat extra groen op tafel met nepgras, dat je tot placemats verknipt.

KerstlichtjesKerstlichtjes alleen goed met Kerst? Mooi niet. Wikkel ze rond de stam van een boom en wacht tot het donker valt. Extra sfeer? Check!

LintenKleurrijk en romantisch in één: een 'muur' van linten, naar eigen smaak te versieren.

Bron: www.stylemepretty.com

LampenkappenslingerKijk bij je volgende bezoek aan de tweedehandsshop/kringloopwinkel uit naar retro lampenkappen. Gewoon aan een lichtslinger bevestigen en klaar!

Bron: www.curbly.com

Flessen als vaasEen saai hek versier je door er vaasjes met verse snijbloemen aan te bevestigen. Wie niet zoveel vazen in huis heeft, gebruikt gewoon glazen flessen. Nog leuker!

Bron: www.thefarmersnest.com

Geef je vouwstoelen een kleurtjeZwarte metalen vouwstoelen rond de tafel zijn prima, maar spuit ze in een kleurtje en je krijgt een feestdecor.

Bron: www.kellysmoonlight.blogspot.com

Plastic bekertjes worden lampionnenPlastic bekertjes, kerstlichtjes, lijm en wat restjes stof: meer heb je niet nodig voor deze schattige lampionnenslinger.

Bron: www.itstaylormade.com

Maak je eigen partytentVergeet prefab partytenten: met vier palen, een mooi doek en enkele touwen, maak je zelf de leukste schaduwplek.

Bron: www.thisoldhouse.com

Aangeboden door onze partners