Jeremy Clarkson krijgt nieuwe autoshow

Bron © Daily Mail, The Guardian

Voormalig Top Gear-presentator Jeremy Clarkson (55) tekende donderdag samen met James May en Richard Hammond een contract om een nieuwe autoshow te maken voor de streamingsdienst van Amazon.

De eerste afleveringen van het nieuwe autoprogramma van het ex-Top Gear-trio zullen vanaf volgend jaar te zien zijn op de streamingsdienst van Amazon. De drie presentatoren hebben een deal gesloten met het Amerikaanse e-commercebedrijf om drie seizoenen te presenteren van de gloednieuwe autoshow. De titel van het programma is voorlopig nog niet gekend. In het najaar zullen Clarkson, Hammond en May van start gaan met de opnames voor het eerste seizoen.

Clarkson werd enkele maanden geleden door de BBC, waar hij Top Gear presenteerde, ontslagen na een handgemeen met producer Oisin Tymon. De aankondiging van de nieuwe autoshow waarin Clarkson zal schitteren, maakt nu definitief een einde aan al de speculaties over de toekomst van het Top Gear-trio na het incident bij de BBC. Andy Wilman, een voormalig producer van Top Gear, zal meewerken als executive producer aan het nieuwe autoprogramma.

De nieuwe autoshow zal exclusief verkrijgbaar zijn voor abonnees van de streamingsdienst van Amazon.

Door skn
AANGERADEN