Pierre Casiraghi en Beatrice trouwen tweede keer

© rr

Zangeres Lana Del Rey en haar vriend Francesco Carrozzini en Franca Sozzani, hoofdredactrice van Vogue Italia © AFP

Paola en Carlo Borromeo, moeder en broer van de bruid © AFP

Grootmoeder Marta Marzotto © AFP

Kroonprins Haakon en Mette-Marit van Noorwegen © AFP

Een week na hun burgerlijk huwelijk zijn Beatrice Borromeo en Pierre Casiraghi, de jongste zoon van Caroline van Monaco, ook voor de kerk getrouwd. Het huwelijk vond plaats op het Isolino di San Giovanni, een eiland op het Italiaanse Lago Maggiore dat privé-bezit is van de familie van de bruid.

edm

De 29-jarige bruid bleef trouw aan haar Italiaanse roots: zo droeg Beatrice bij het burgerlijk huwelijk in Monaco een roze jurk van Valentino, voor de kerkelijke plechtigheid en receptie achteraf koos ze voor twee ontwerpen van Giorgio Armani Privé, die de ontwerper ook met de wereld deelde via Instagram.

 

For the wedding reception, Beatrice Borromeo wore another specially-made silk tulle #GiorgioArmani Privé gown.

A photo posted by Armani Official (@armani) on

Volgens Women’s Wear Daily ontwierp Armani ook de jurken van de bruidsmeisjes en deze van de moeder, grootmoeder en zussen van de bruid. Opvallende gaste op het huwelijksfeest: de Amerikaanse zangeres Lana Del Rey. Haar huidige vriend, fotograaf Francesco Carrozzini, is de zoon van Franca Sozzani, hoofdredactrice van Vogue Italia.

De 27-jarige Pierre Casiraghi is de jongste zoon van prinses Caroline van Monaco en wijlen Stefano Casiraghi. Borromeo, een voormalig model en journaliste, is de dochter van Carlo Ferdinando Borromeo en Paola Marzotto, een erfgename van de bekende textielfamilie en modegroep.

Aangeboden door onze partners

Lees ook