"Matthias Schoenaerts heeft affaire met verloofde actrice"

Bron © TV Familie

Matthias Schoenaerts en Rosie Huntington-Whiteley. Foto: Photo News

Als we TV Familie mogen geloven, heeft acteur Matthias Schoenaerts (38) een relatie met het Britse model en actrice Rosie Huntington-Whiteley (28).

Matthias Schoenaerts bevestigde vorige maand dat hij opnieuw verliefd is. "Er is op dit moment een vrouw die mijn hart beroert, jazeker", verklaarde de acteur, die de naam van zijn nieuwe vlam niet prijs wilde geven. "We nemen de tijd. Ik wil dat we samen de schoonheid van geduld ervaren. Meer wil ik daarover niet zeggen; ook niet of ze in België dan wel in de Verenigde Staten of ergens anders woont."

"Een vriend" van Schoenaerts laat nu aan TV Familie weten dat het zou gaan om Victoria Secret-model Rosie Huntington-Whiteley. "Matthias praat al sinds oktober vorig jaar over niemand anders meer dan Rosie", meldt de anonieme bron in het weekblad. "Onlangs vertelde hij me over hun affaire. Het zou veel verder gaan dan wat geflirt. Al weet ik niet of hij echt een relatie wil met haar. Noem het voorlopig eerder een seksuele aantrekkingskracht."

Verloofd met Jason Statham

Volgens dezelfde bron hebben de twee elkaar leren kennen op feestjes in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. "Matthias en Rosie kiezen er altijd voor om af te spreken in het buitenland", klinkt het.

Rosie Huntington-Whiteley heeft volgens TV Familie echter al zeker vijf jaar een relatie met acteur Jason Statham. Het koppel zou zich begin dit jaar zelfs verloofd hebben. "Daarover zwijgt Matthias in alle talen. Maar het is in Hollywood algemeen bekend dat iedereen er met iedereen flirt", besluit de anonieme bron.

Door Wim Verhaert