Mobistar Internet & TV breidt uit

Bron © BELGA

Foto: BELGA

Mobistar-klanten kunnen voortaan in de provincies Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel (alle gemeenten behalve die waar enkel SFR beschikbaar is) intekenen op Mobistar Internet & TV.

Dat meldt het telecombedrijf maandag. Mobistar is zijn Internet & TV via het kabelnetwerk geleidelijk aan het uitrollen en wil die nationaal kunnen aanbieden tegen het einde van dit jaar. Tegen dan zal de merknaam Mobistar overigens vervangen zijn door Orange.

Mobistar positioneert zich tussen lowcostspeler Scarlet (dochter van Proximus) en de grote jongens Telenet en Proximus. Het telecombedrijf vraagt 39 of 49 euro voor een pakket met vast internet en televisie. Belangrijke voorwaarde: je moet ook abonnee zijn voor mobiele telefonie met een van de Mobistar-dierenformules (Kangoeroe, Dolfijn of Panter). Wie een van de duurste Panter-formules heeft (45 of 60 euro) betaalt 39 euro per maand, de rest 49 euro. Vaste telefonie verkoopt Mobistar niet.

Het telecombedrijf geeft maandag ook nog mee op zoek te zijn naar 40 nieuwe krachten ter versterking van de klantendienst, ‘om alle intekeningen op Mobistar Internet & TV te verwerken en alle installaties te coördineren’.

Door
AANGERADEN
Meest recent