Achter de schermen bij Charlize Theron voor J’Adore

© Dior

Met J’Adore Eau Lumiere heeft het Franse modehuis Dior een nieuwe editie van een klassiek parfum in het gamma. Charlize Theron (40) is nog steeds muze van het merk en modefotograaf Peter Lindbergh mocht de Zuid-Afrikaanse filmster achter de schermen enkele vragen stellen. Die heeft ze (bijna) allemaal beantwoord.

vwh

In het filmpje komen we onder meer te weten dat Charlize Theron dol is op een perfecte martini op het perfecte moment van de dag en dat adoptiezoontje Jackson haar gelukkig maakt. Ze maakt ook een grapje over haar samenwerking met Dior, die elf jaar geleden van start ging. “Dat meisje moeten we hebben dacht het merk wellicht toen ze me zagen in Monster”, zegt de ster al lachend. “Ironisch”, voegt ze eraan toe. In de film laat de Oscarwinnares zich immers niet van haar meest glamoureuze kant zien.

Hoewel de actrice zich van een grappige en sarcastische kant laat zien, staat ze ook op haar strepen. Wanneer de 71-jarige Lindbergh vraagt wat ze van plan is na deze campagne, is haar antwoord duidelijk. “Dat zijn je zaken niet”, klinkt het serieus. Of was die pokerface niets meer dan een staaltje acteerwerk?

Aangeboden door onze partners

Lees ook