Laura Tesoro in shortje op podium Songfestival

De voorbereidselen voor het Songfestival zijn volop aan de gang. En daar horen uitgebreide repetities bij. Het Songfestival deelt een nieuwe video van onze Laura Tesoro. Met daarin een verrassing: ze zal optreden in glitteroutfit: zilveren short en blouse.

Dat Laura Tesoro iets met zakdoeken in zwart, geel en rood zou doen, wisten we al sinds donderdag. Toen werd een eerste video over de voorbereidingen online gezet.

Een nieuw video van de tweede repetitie van Laura Tesoro onthult nog meer: ze geeft een idee van de outfit van de zangeres en haar dansers. Tesoro draagt een zilverkleurig shortje met dito glitterjasje, haar dansers zijn volledig in het wit gekleed met een streepje glitter op de mouwen en broek.

Positieve reacties

De reacties op What’s the Pressure in Stockholm zijn intussen overwegend positief. Een heel catchy nummer, klinkt het. “Hiermee kan België zeker de finale halen.”

Laura blijft in haar kansen geloven. “Ik hoop echt op een plaats in de grote finale zaterdag”, zegt ze. Tussen de vele persconferenties en repetities door heeft ze ook nog de tijd gevonden om Stockholm te verkennen. “Een prachtige stad. Ik ben er verliefd op geworden.”

Dinsdagavond zendt Eén de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival uit. Laura Tesoro komt pas donderdag aan de beurt, als allerlaatste in de tweede halve finale.

Door jr, lej