Luk De Bruyker serveert blote mannen in Pietsje Bluut

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Geen Gentse feestenconférences meer voor Luk De Bruyker, dus heeft hij tijd voor andere dingen. De Bruyker regisseert voor Theaterplatform in de Scala een Gentse bewerking van het theaterstukl Ladies Night, dat later ook als film verwerkt werd als The Full Monty. Het gekende verhaal van een aantal mannen die in de werkloosheid dreigen terecht te komen, en die beslissen om geld te verdienen zoals de Chippendales dat doen: door naakt te gaan.

Rudy Tollenaere

De Bruyker herwerkte het stuk, regisseert het, en speelt ook mee. "Het zijn Gentse Feesten, en dan mag het al iets gewaagder zijn" aldus De Bruyker, die belooft dat er in elk geval zal over gesproken worden.

Tijdens de persconferentie bleef De Bruyker over zijn eigen aandeel in de dans- en stripact nogal vaag: "Hangt van mijn rug af, en hoe toonbaar een en ander is" aldus De Bruyker.

Tijdens de persconferentie dinsdagnamiddag gaven de andere acteurs alvast een voorsmaakje, weliswaar nog niet met de juiste broeken met speciale ritsen, maar daarvoor is het ook nog een voorsmaakje.

Pietsje Bluut. Première op 16 juli om 20 uur. Scala, Dendermondsesteenweg.

Op 17 en 21 juli om 14 uur.

Op 18, 19, 22, 23 juli om 17u30.

Op 20 juli om 21 uur.

Op 21 juli is er om 22 uur een Ladies Night, wat wil zeggen dat er die avond, behalve op het podium, geen mannen binnen mogen. Reserveren voor die voorstelling kan enkel telefonisch op 09-228.87.20 of aan de balie tijdens de openingsuren van het reserveringskantoor van Scala.

Aangeboden door onze partners