Feest in Plopsaland: Studio 100 blaast twintig kaarsjes uit

De Panne -

Studio 100 blaast twintig verjaardagskaarsjes uit en laat dit niet onopgemerkt voorbijgaan in Plopsaland De Panne. Zowat 5.500 bezoekers genoten zaterdag van een grote verjaardagsshow op het Dorpsplein.

Om 14.30 uur werd een verjaardagsfeest op gang getrokken met alle bekende figuren. Zo kwamen de bemanningsleden van Piet Piraat zijn Scheve Schuit, alle vrienden van Kabouter Plop en de cast van Samson & Gert nog eens samen. Ook de nieuwe K3-meisjes feestten mee, samen met heel wat nieuwe figuren zoals Flin en Flo en Lolly Lolbroek.

In totaal zijn 13.500 bezoekers in het park. Die werden getrakteerd op onverwachte “meet & greets”. Zaterdagavond volgde een grote sterrenparade met alle bekende karakters van het productiehuis.

Plopsaland stelde voor deze dag uitzonderlijk 5.000 toegangstickets ter beschikking aan een reductietarief. Die gingen vlot de deur uit. Studio 100 bouwde in 20 jaar tijd een media-imperium uit, goed voor 1.000 voltijdse jobs en een omzet van 151,4 miljoen euro in 2015.

Door wver