Lieven Van Gils laat zich beetnemen in eigen talkshow

De mond van Lieven Van Gils viel open toen hij in zijn eigen talkshow een filmpje te zien kreeg waarin zijn twee minderjarige zoons ’s nachts rijles kregen. Het ging om een stunt van het Eén-programma 'Sorry voor Alles'.

Lieven had niets in de gaten toen hij in 'Van Gils & Gasten' presentator Adriaan Van den Hoof en bedenker Kamiel De Bruyne van 'Sorry voor Alles' aan tafel uitnodigde. In het tv-programma, dat zondag van start gaat, komt één Vlaming elke week tot de vaststelling dat hij of zij een maand lang allerlei dingen heeft meegemaakt die eigenlijk in scène waren gezet. Lieven Van Gils kreeg zelf een voorsmaakje in de vorm van een filmpje waaruit bleek dat hij zonder het te weten in een complot van de makers was beland, in samenwerking met zijn eigen vrouw en twee zoons Simon (16) en Noah (13).

Tot zijn eigen verbazing moest Van Gils vaststellen dat Kris Wauters één avond aan zijn huis had gekampeerd en kort na middernacht Lievens zonen Simon en Noah via een ladder naar buiten had gesmokkeld. De 16- en 13-jarige jongens kregen daarop een rijles met de auto van Lieven, met een paar stevige trucjes als toetje. De jongens kropen om vier uur in bed, zonder dat hun vader iets in de gaten had.

Door tdl