Jobdag VIO Sint-Niklaas: productie en logistiek

Bron © Jobat.be

Foto: Jobat.be

De Oost-Vlaamse uitzendorganisatie VIO – hoofvestiging in Beervelde – breidt gestaag uit. Het nieuwe kantoor in Sint-Niklaas opende vorig jaar aan het Stationsplein en houdt op donderdag 6 oktober van 10 tot 16 uur een opendeurdag en een jobbeurs.

“We hadden nog geen officiële opening georganiseerd, dit is een goed moment”, zegt kantoorverantwoordelijke Lies Cuyt. “We willen op zoveel mogelijk manieren en zo gericht mogelijk goede kandidaten aantrekken. Daarom nodigen we een aantal opdrachtgevers uit waarmee kandidaat-uitzendkrachten kunnen kennismaken. We vinden het sowieso belangrijk om uitgebreid te praten met onze kandidaten: wie ze zijn, wat ze willen en wat hun verwachtingen zijn over de job.”

VIO Interim specialiseert zich vooral in logistiek en productie. “Daarnaast bieden we in beperkte mate ook andere functies aan. We werken nauw samen met ons kantoor VIO HR in Beveren voor de hogere bediendenprofielen.” VIO heeft in het Waasland drie kantoren voor arbeidersprofielen: in Lokeren, Sint-Niklaas en Beveren. Hogere technische profielen en bedienden kunnen terecht in Beveren en binnenkort ook in Lokeren.

Cadeautje
“Dit najaar kijken we voor grote industriebedrijven uit naar heftruck- & reachtruckchauffeurs, orderpickers, inpakmedewerkers”, vervolgt Lies. “Voor overdag, maar zeker ook in ploegenstelsels. We zoeken technici voor op de baan en voor een industriebedrijf waar er doorgroeimogelijkheid is tot operator.”

Allemaal in de onmiddellijke omgeving van Sint-Niklaas? “We hebben ook jobs voor de omliggende regio’s, zoals Lokeren en de Waaslandhaven. Uitzendkrachten kunnen via VIO met optie vast werken bij één bedrijf, maar je kunt ook als uitzendkracht opeenvolgend bij verschillende bedrijven aan de slag. Zo leren we je goed kennen”, zegt Lies Cuyt. “Wanneer je je inschrijft in Sint-Niklaas, dan kom je meteen in aanmerking voor jobs in de acht andere Oost-Vlaamse kantoren én daarbuiten. Breng je donderdag als onze uitzendkracht een vriend(in) of familielid mee als kandidaat-uitzendkracht, dan geven we twee leuke attenties mee wanneer die zich ook inschrijft bij ons.”

VIO Interim heeft ook de eigen kandidaat-medewerkers als doelgroep. “Voor nieuwe collega’s komen er permanent nieuwe vacatures bij. We bieden ruimte voor groei, want we blijven uitbreiden in Oost-Vlaanderen, binnenkort in Dendermonde en Wetteren.”

>

>

>

Door (wdh)
AANGERADEN
Meest recent