‘Katy Perry en Orlando Bloom zijn uit elkaar’

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (32) en de Britse acteur Orlando Bloom (39) zouden niet langer een koppel zijn. Dat schrijft In Touch Weekly, een showbizzblad uit de Verenigde Staten.

Katy Perry en Orlando Bloom zouden er na een relatie van tien maanden de brui aan hebben gegeven. Momenteel is er nog geen duidelijke reden voor de breuk, maar in de entourages van de sterren wordt druk gespeculeerd.

“Niet lang na Halloween zei Orlando aan zijn vrienden dat hij de relatie wilde beëindigen”, aldus een anonieme bron in het blad. Volgens de geruchten voelt hij zich niet klaar voor een nieuw huwelijk en een nieuwe baby, terwijl Katy dat wel ziet zitten. De ‘Lord of the Rings’-ster, die afgelopen zomer nog naakt peddelde met Katy op zijn board, heeft al een vijfjarige zoon (Flynn) met het Australische topmodel Miranda Kerr.

In kamp Katy klinkt het anders. Insiders beweren dat zij de acteur heeft gedumpt omdat ze aanvoelde dat ze verschillende dingen verwachten van het leven. “Hoe graag ze hem ook zag, voor haar is het nu tijd om door te gaan”, klinkt het. De woordvoerders van de sterren hebben momenteel nog niet op de geruchten gereageerd.

Door vwh
Meest recent