Heeft Beyoncé's vader net het geslacht van de tweeling verklapt?

© Isopix

Is Mathew Knowles er in geslaagd zijn mond voorbij te praten in een interview met The Insider? Hij zei in elk geval dat Blue Ivy "enthousiast is over het feit dat ze broertjes en zusjes zal krijgen". De interviewster betrapte hem op de uitspraak en vroeg om meer uitleg.

flb

Mathew Knowles is niet bepaald sterk in het bewaren van geheimen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dochter Beyoncé hem niet had ingelicht dat ze zwanger is van een tweeling. Hij kwam het nieuws pas te weten toen hij berichtjes begon te krijgen om hem proficiat te wensen. In een interview met The Insider geeft hij dat dan ook gewoon toe.

Even later toont interviewster Debbie Matenopoulos hem ook een foto van Blue Ivy die de bolle buik van Beyoncé een kusje geeft en polst daarbij naar zijn reactie. "Blue Ivy zal een goede grote zus zijn en ze is nu al heel enhousiast over het feit dat ze broertjes en zusjes zal krijgen." Waarop Matenopoulos hem meteen vraagt of dat betekent dat ze een meisje en een jongen verwacht. "Oh, dat weet ik niet. Je moet ze wel alle twee vermelden want ik weet niet welke van de twee het wordt." Een hint, of weet hij het echt niet?

Aangeboden door onze partners