Gluren bij BV's: Evy Gruyaert roept mannen op het matje

Foto: Belga

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op de Instagram, die we graag even voor je bundelen.

'Familie'-actrice Sandrine André zit binnenkort helemaal in het nieuw in de soap. "De zomer komt eraan dus nieuwe kleertjes kiezen voor Véronique", schrijft ze bij een foto van een pasbeurt.


Lekker niets doen? Karen Damen is fan, zo toont ze met deze foto op Instagram. "Kan ook natuurlijk", schrijft ze erbij.


Sergio Herman opende zijn eerste Frites Atelier in België en er heerste een gezellige drukte.

Wat mannen van Volvo Gent willen? Yogales van Evy Gruyaert, zo blijkt uit dit kiekje. "Workshop yoga. Eerst wat uitleg, daarna voelen met een yogalesje", staat er bij een kiekje van veel mannen op een yogamat.


Gert Verhulst ziet een nieuwe boyband wel zitten, zo schrijft hij bij een vakantiekiekje met zijn zoon Viktor en diens goede vrienden Kobe Ilsen en James Cooke. "Nieuwe boyband: De Wienerschnitzels", staat er.

 

Een foto die door gertverhulst is geplaatst op


Koen Crucke wordt op zaterdag 11 februari 65 jaar en is al helemaal in de stemming. "Hé, is er morgen eentje jarig misschien?", schrijft hij bij een foto van champagne.


Bekomen van die vijf Mia's? Dat doet Mathieu Terryn, frontman van Bazart, tijdens een lange wandeling in het bos met zijn hond.


Natalia en Astrid zijn tegenwoordig vaak samen op schok en kwamen donderdagnacht een wereldberoemde Nederlander tegen. "De enige echte meneer Tiësto", weet ze.

Door vwh
Meest recent