Zwangere Beyoncé is godin van de avond op Grammy's

© Photonews

Beyoncé verscheen voor het eerst in de openbaarheid sinds ze had aangekondigd zwanger te zijn van een tweeling én hoe. De mama in spe straalde op het podium tijdens een daverend optreden en aan de zijde van Jay Z, Blue Ivy en zus Solange.

flb

Hoewel niet zij maar Adele met de award voor het beste album ging lopen, waren alle ogen wel de hele avond op Beyoncé gericht. Niet enkel vanwege haar spetterende optreden waarbij ze liedjes uit 'Lemonade' bracht, maar ook omdat ze voor het eerst haar babybuik live liet zien aan het grote publiek. Dat deed ze onder andere in een jurk met rode lovertjes van Peter Dundas.

Het gezinsgeluk straalt er momenteel vanaf bij Beyoncé en Jay Z, die ook samen op de foto gingen tijdens de award show. Ook dochtertje Blue Ivy (5) mocht mee op de foto in haar roze pak van Gucci.

 

mathews babies

Een foto die is geplaatst door Solange (@saintrecords) op

 

Blue Ivy's out here in a Gucci pantsuit and I still wear sweatpants to class. ??

Een foto die is geplaatst door Teen Vogue (@teenvogue) op

Queen B mocht wel awards in ontvangst nemen voor best urban contemporary album en best music video en had bij haar speech dan ook enkele opvallende lieve woordjes over voor haar familie. "Ik wil god bedanken voor mijn gezin, mijn fantastische man, mijn mooie dochter en mijn fans omdat ze me zoveel geluk en steun brengen."

Via haar website deelde Beyoncé ook nog zelf enkele backstagefoto's van de making off van het filmpje dat op de achtergrond speelde tijdens haar optreden. Daarop poseert ze onder andere met Blue Ivy en haar eigen mama Tina.

Aangeboden door onze partners

Lees ook