Hun verhaal ging de wereld rond, maar nu heeft Chris tragisch nieuws

Foto: Instagram

Het verhaal van de 31-jarige Chris Salvatore die een vriendschap opbouwde met de terminaal zieke Norma (89) ging de wereld rond. Tien jaar geleden was bij Norma leukemie vastgesteld en Chris hielp haar door onder meer zo’n 28.000 euro op te halen om haar medische kosten te denken. Nu deelt Chris de spijtige mededeling dat Norma woensdagochtend overleden is.

“Het is met pijn in het hart dat ik jullie moet meedelen dat onze wereld vanochtend een inspirerende, prachtige vrouw verloren heeft”, schrijft Chris op zijn Facebookpagina. “Norma heeft de rust gevonden en hoewel ze niet meer fysiek bij ons is, zal haar geest onze harten blijven vullen. Het grootste wat Norma achterliet is dat haar verhaal de wereld liet zien wat echte liefde is. Norma herinnerde er ons allen aan dat we gemaakt zijn om lief te hebben en allemaal geliefd willen zijn.”

LEES HET VERHAAL. Eens wuiven naar mijn jonge overbuurman, dacht Norma (89). Ze had nooit verwacht dat dit het gevolg zou zijn

“Norma heeft de wereld dit jaar de échte betekenis van Valentijn getoond”, gaat Chris verder. “Iemand graag zien heeft niets te maken met een zorgeloos leven of nooit pijn of verlies voelen, maar wel met ons hart openstellen voor de andere. Ieder van ons kan bemind worden, wat de verschillen ook zijn. Liefde kent geen grenzen. Rust in vrede, mijn lieve, lieve Norma.”

Norma and I are finally watching one of her favorites together! #haroldandmaude #myneighbornorma

Een bericht gedeeld door Chris Salvatore (@chrissalvatore) op

Door ehu