Man in ondergoed en met zak over het hoofd dood gevonden in kast van exclusieve nachtclub voor goochelaars

Bron © LA Times, Hollywood Reporter, NY Daily News

Een man die enkel zijn onderbroek aan had, is vrijdag dood teruggevonden in Magic Castle, een bekend clubhuis in Hollywood (in de Amerikaanse stad Los Angeles in Californië). De politie onderzoekt de dood.

Het zou gaan om Daryl Easton (61), die vooral bekend staat om zijn trucs met kaarten. Hij was opgehangen, had enkel ondergoed aan en had een zak over zijn hoofd. Hij werd door een medewerker van de club gevonden in een kast Magic Castle.

Man in ondergoed en met zak over het hoofd dood gevonden in kast van exclusieve nachtclub voor goochelaars

De politie onderzoekt de mysterieuze dood. Zelfdoding wordt niet uitgesloten. Het clubhuis heeft intussen tijdelijk de deuren gesloten. “A geliefde goochelaar, die deze week nog optrad, werd dood teruggevonden op ons domein”, valt er te lezen aan de ingang. “We rouwen om het verlies van een van onze meest getalenteerde performers”.

Exclusieve nachtclub

The Magic Castle is een bekende, exclusieve nachtclub voor goochelaars en goochelfans. Vanuit heel de wereld trekken illusionisten naar de club. Iedere avond worden er ook goochelshows gegeven. Leden van de club en gasten (op uitnodiging) mogen enkel binnen als ze zich aan een strikte dresscode houden en moeten een wachtwoord zeggen voor ze binnen mogen. Zeggen ze het wachtwoord juist, dan kunnen ze via een deur die verborgen zit in een boekenkast de club binnengaan.

Door lbo